USA mot Nicaragua Live Stream: Titta på fotbollsmatten på Gold Cup online

Innehållsförteckning:

Efter att de knappt tagit sig av Martinique tar USA nu Nicaragua i den sista matchen i 2017-gruppens Gold Cup-grupp. Matchen den 15 juli startar kl 19:00 ET så se till att titta på varje spännande sekund.

USA har ganska mycket bokat sin resa till knockout-rundorna. Efter att ha smal besegrat Martinique efter en besvikelse oavgjort mot Panama, kommer USMNT in i detta spel med Nicaragua med 4 poäng. Även om de förlorar kan de fortfarande gå vidare till nästa omgång. Utifrån deras svaga resultat mot det franska lagets lag kunde USA mycket väl förlora mot La Azul Y Blanco. Om amerikanerna vill säkerställa sin plats i turneringen tar de bättre med allt till FirstEnergy Stadium i Cleveland, Ohio. Annars måste de titta på resten av Gold Cup från blekarna.

Även om Förenta staterna inte satte sitt starkaste lag, så var det att se dem komma så nära att förlora för Martinique, av alla lag, skurrande. Amerikanerna gjorde inte ens poäng i första halvlek. Det första målet för deras spel kom på minut 54, när Omar González, 28, äntligen hittade baksidan av nätet. Jordan Morris, 22, fördubblade poängen för amerikanerna tio minuter senare, men Kevin Parsemain, 29, gjorde ett mål som målvakten Brad Guzan, 32, "borde ha gjort bättre för att rädda", enligt ESPN. Kevin var inte klar, då han tog ett skott i den 76: e minuten som steg över Brad's huvud och in i nätet. Det tog Jordan Morris att plocka upp andra halvan av sin stag för att bryta 2-2. Efter att ha anslutit till en Gyasi Zardes, 25, pass, sprängde Jordan bollen för att ge USA en 3-2 seger.

”Jag tror att vi gjorde det riktigt tufft för oss själva. Vi kunde ha gjort mycket bättre. Det är den nedslående delen, det faktum att vi släppte två mål, ”sa Omar Gonzalez efter matchen, enligt Sports Illustrated. ”Att gå framåt, det finns mycket att lära av detta och jag är glad att vi aldrig gav upp. Men det finns definitivt saker vi kan förbättra. "Förhoppningsvis har tränare Bruce Arena, 65, gjort rätt justeringar i hans sortiment för att göra dessa" förbättringar."

Som det är, kan USA ha fått en paus genom att ha Nicaragua som sin sista motståndare. Den winless Pinoleros föll först 0-2 till Martinique, innan han förlorade 1-2 mot Panama. Men de kunde göra poäng mot Los Canaleros, så det finns en chans att Nicaragua slutar detta lopp på Gold Cup med en seger trots allt?

Sportsfans kan titta på detta spel via Fox Sports officiella täckning (efter att ha angett lämplig inloggningsinformation.) KLICKA HÄR för att se USA VS. NICARAGUA LIVE STREAM

Vem vill du vinna den här matchen? Tror du att USA kommer att agera tillsammans?